Wat een frisse zaak! In 2018 nam de huidige onderneemster de stap om dit lunchrestaurant over te nemen en als dé enige echte en eerste in Nederland begon ze hier De Carpacciobar. Vanaf de eerste dag een schot in de roos! Na een ingrijpende facelift, is deze ruimte omgetoverd tot de mooie zaak die het nu is. Gelegen aan de Koestraat nabij het centrum van Tilburg kan men qua passanten en drukte spreken van een goede locatie. Het doel is om gasten te verwennen met allerlei gerechten gecombineerd met carpaccio. Flinterdun vlees, vis, groenten of fruit met diverse verrassende garnituren in een fris ogende omgeving. De ruimtelijke zaak (55 m²) heeft een huiskamergevoel met veel lichtinval en biedt binnen plaats aan circa 36 personen. Tevens worden de gerechten bezorgt indien gewenst. De keuken is achter in het bedrijf gelegen en er is voldoende bergingsruimte in de separate opslagruimte. De huidige exploitant is in het bezit van een volwaardige alcoholvergunning en het pand voldoet derhalve aan de daaraan gestelde inrichtingseisen. Door de ruimte en locatie zijn hier meerdere horecaformules denkbaar, zoals een lunchroom en/of (afhaal)restaurant. De zaak is de afgelopen jaren kundig uitgebouwd met zeer goed onderhouden inventaris. Men kan hier zeven dagen in de week terecht van 10.30 uur tot 20.30 uur. Al met al een leuk en origineel bedrijf in een heerlijke ambiance met goede naamsbekendheid en met benoemingswaardige omzetgetallen!
Info: Ronald Loonen 013-5722844
Bekijk alle kenmerken