Horecavizier

HORECAVIZIER

Doelgroep:
De krant HorecaVizier richt zich op de huidige en toekomstige ondernemers en medewerkers in de Horeca, die geïnteresseerd zijn in zakelijk nieuws, nieuwe producten,toeleveranciers, regelgeving, belastingtips, bijzondere horecabedrijven, vacatures, interviews met vakprofessionals, columns en Horecanieuws.
Het onderscheidend vermogen van het horecamagazine HorecaVizier is het totale Horeca aanbod onroerend goed van Horecabedrijven in binnen en buitenland van alle Horecamakelaars.
Het continue wisselende aanbod van in de regio te koop staande Horecabedrijven en de diversiteit van de redactionele formule zorgen ervoor dat de krant Horecavizier door de Horecaondernemer en Horecamedewerkers één van de best gelezen horecabladen in Nederland is.
 
 
Verspreiding:
Verspreiding van het horecablad HorecaVizier geschiedt 12x per jaar gratis in een maandelijkse oplage van 20.000 exemplaren en in januari met een oplage van 40.000 exemplaren. Deze worden rechtstreeks aan de horecaondernemers in Nederland, variërend van Café tot Restaurant en van Hotel tot Cafetaria verzonden.
Daarnaast worden er tussen de 2.000 en 5.000 exemplaren van het horecavakblad HorecaVizier  uitgedeeld aan de bezoekers van bijna alle Horecabeurzen in Nederland.
 
Redactionele formule:
De maandelijkse inhoud van de krant HorecaVizier bestaat o.a. uit: Interview met een bekende Nederlander, De andere Horeca, Bedrijven in ’t Vizier, Over de grens, Hotelrecensie, Zakelijk nieuws, Belastingtips, De 20, Voor U Uitgelicht, Diverse columns, Horecanieuws, Juridisch & Advies, iedere maand een ander Thema en het complete aanbod van Horeca onroerend goed in binnen- en buitenland van alle Horecamakelaars en privé verkopende Horecaondernemers.
 
Ondersteuning:
Het vakblad Horecavizier wordt ondersteund door de website www.horecavizier.nl en de website www.horecasite.nl . Deze site heeft meer dan 65.000 sessies per maand met ruim 42.000 unieke bezoekers. Tezamen vormen ze hiermee het grootste Horecaplatform van Nederland.
 
Horeca onroerend goed verkopen!
Als u uw  Horecaonderneming of alleen uw Goodwill/Inventaris wilt verkopen, verhuren  of verpachten dan kan
dat op Horecasite. Uw advertentie staat 3 maanden op internet en u kunt deze ook doorplaatsen in de krant HorecaVizier. De kosten hiervan bedragen € 75,-- excl. Btw.
 
Adverteren:
In het horecablad HorecaVizier of op de websites www.horecavizier.nl, www.horecasite.nl
Of combinaties hiervan. 
Heeft u geen advertentie of banner: Wij kunnen deze kosteloos voor u opmaken.
U advertentie kunnen we ook ondersteunen met een redactioneel artikel.
Informeer naar de mogelijkheden.  Neem contact op met onderstaande gegevens
 
Algemeen contact:
Uitgeverij Vizier
Oudewal 27 
1749CA Warmenhuizen
Tel. 023 - 549 3790
info (@) uitgeverijvizier.nl